Beach Design

Art in Timber

Uw Wensen en Mijn Aanbod

Mijn naam is Peter van Delft

Ik help u graag in de zoektocht naar decoratieve en constructieve oplossingen voor uw (bedrijfs) meubel, interieur of exterieur. 

Vertel mij uw wensen

Doe ideeën op uit woon-, design- en interieurbladen, op Internet of Instagram

Ik vertaal ze voor u in driedimensionale ontwerpen en materiaalvoorstellen. 

Daarbij kies ik voor een geheel eigen stijl, sfeer, materialen en accessoires. De ideeën daarvoor zijn constant in beweging en sluiten aan bij actuele trends en ontwikkelingen. Met bijzondere soorten hout en bijpassende producten lever ik u steeds iets unieks. Bovendien werk ik voor een zeer concurrerend tarief

Wilt u advies, een offerte of heeft u andere vragen? Ik geeft graag antwoord! Telefonisch, digitaal of met een persoonlijk bezoek. Bel mij op één van de telefoonnummers 06 4258 4216 of 023 5718948 of vul het contactformulier op deze site in en u krijgt per omgaande antwoord


Your Wishes and My Offer

My name is Peter van Delft

I will help you in the quest for decorative and constructive solutions for your (business) furniture, interior or exterior.

Tell me your wish

Get ideas from living, design and interior magazines, on the Internet or Instagram

I translate them for you into three dimensional designs and equipment proposals

In addition, I choose a unique style, atmosphere, materials and accessories. The previous ideas are constantly changing and are consistent with current trends and developments. With particular types of wood and matching products I offer you always something unique. In addition, I work for a very competitive rate

Want advice, a quote or do you have other questions? I will be happy to answer! By telephone, digital or a personal visit. Call me at one of the telephone numbers 0031 (0) 6 4258 4216 or 0031 (0)23 57 18 948 or fill out the contact form on this site and you will get a reply immediately

Designmeubelen voor particulier en bedrijf  Bars  Barmeubels  Bedrijfsmeubels  Kasten

Interieurontwerp  

Kinderkamers Kindermeubelen  Tienerkamers Tienermeubels 

Kastenwanden Vergadertafels  Keukens  Keukeneilanden

Inrichting  bars  clubgebouwen  restaurants  strandpaviljoens

Buitenverblijven Veranda's Serres Patio’s Tuinhuizen

Gastenverblijven  Speelhuisjes  Boomhutten 

Houten Speelgoed

Takkenlampen Houten Zwenklampen